Jarenlang hebben mijn dochter (18) en ik erg veel last gehad van hooikoorts. We hebben van alles geprobeerd, maar hadden nergens echt baat bij. Via vrienden zijn we bij Manon terecht gekomen die ons hier wel goed mee heeft geholpen. Na een zeer uitgebreid consult wist Manon goed wat ze ons kon meegeven. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en kunnen we niet anders concluderen dat we vrijwel direct van onze klachten af waren, waarbij ik ook nog eens meer innerlijke rust ervaar; een bijzondere gewaarwording. Manon houdt tussentijds contact, stelt bij daar waar nodig en is altijd bereikbaar voor advies. Het is onvoorstelbaar hoeveel kennis Manon van de homeopathie heeft. Daarnaast is zij erg hartelijk en empathisch. Ze denkt verder en heeft mijn dochter in een later stadium ook nog eens van haar vermoeidheidsklachten af kunnen helpen. Hier had ze al jaren last van. In de medische wereld blijft het lastig een oplossing hiervoor te vinden. Bloeduitslagen waren altijd goed. Dankzij het doorvragen van Manon ontdekte zij een mogelijke oorzaak. Ooit is bij een bloedonderzoek gebleken dat mijn dochter vroeger pfeiffer heeft gehad. Dat hebben we nooit geweten of iets van gemerkt. In de homeopathie wordt veel gewerkt met een middel voor mensen die ooit pfeiffer of de ziekte van Lyme hebben gehad. Dit middel heeft Manon voorgeschreven en hoeft mijn dochter slechtst één keer per week te gebruiken. 

Naast de hooikoortsklachten, die voorbij zijn, bruist mijn dochter ook nog eens van energie!! Wat fijn dat we eindelijk echt gehoord werden. We zijn wel zó blij!

Saskia en Lycke

“Al sinds ik mij kan herinneren heb ik last van hoofdpijn. Van alles geprobeerd via de reguliere weg, en mij er uiteindelijk in berust dat het iets is dat bij mij hoort. In 2018 kwam ik in contact met Manon, en homeopathie. Nu gebruik ik een homeopathische middel. Het heeft mijn klachten sterk verminderd. Ik voel mij gehoord en ben minder medicijnen gaan gebruiken. Ik heb zelfs het idee dat het proces van verbetering nog steeds aan de gang is!”

Herlie

“ Wat betreft homeopathie ben ik altijd een scepticus geweest, maar dat veranderde toen ik kampte met een zeer pijnlijke oorontsteking. Van de huisarts kreeg ik oordruppels mee, die de klachten helaas niet verminderden. Na een uitvoerig consult bij Manon, kreeg ik van haar een homeopathisch middel. Na een half uur begonnen de opgezette klieren en de bijbehorende pijn sterk te verminderen en na een uur leek het alsof ik nooit ergens last van had gehad”

Wouter

“Klassieke homeopathie… nou als nuchtere boerin dacht ik; wat is dat voor zweverigs iets, maar na ruim een jaar zo’n last van alle spieren te hebben en een enorm hongergevoel dacht ik; ik kan het altijd eens proberen. En ben zo blij dat ik dat gedaan heb, het werkt echt, onbegrijpelijk. Wat is het fijn om niet de hele dag dat hongergevoel te hebben en dat de spieren weer soepel worden. Nu kan ik ook weer fietsen en bij de fysio de conditie opbouwen. En Manon, wat heb jij dit goed uitgezocht, niet even snel druppels voorschrijven, nee echt een paar uur in gesprek om erachter te komen wat het beste is en steeds contact houden hoe het gaat en of er iets bijgesteld moet worden. Ik wens iedereen dit toe die al lange tijd met klachten rondloopt! Ook fijn dat mijn huisarts erachter staat, want zoals Manon ook zegt, die blijft wel de hoofdbehandelaar. “

Janny